Za vse željne oddiha v Piranu, naj bo to aktiven ali popolnoma sproščujoč, smo v našo ponudbo dodali apartmaja 33 ter 33 Luma.
Apartmaja se nahajata v nad Piranom na prijetni ter mirni lokaciji z lastnim parkiriščem. Vsem gostom nudimo izposojo koles ter skuterja (25km/h) po ugodnejših cenah.

APARTMA 33
Nastanitev je od plaže oddaljena 10 minut hoje. Klimatizirana nastanitev Apartments 33 se nahaja v Piranu, 800 m od Tartinijevega trga.
Ponuja teraso, vrt, brezplačen brezžični internet in zasebno parkirišče.
Enota vključuje lastno kopalnico, kuhinjo z mikrovalovno pečico, s hladilnikom in kuhalno ploščo, kabelsko televizijo z ravnim zaslonom ter opremo za peko na žaru.
Okolica je priljubljena za kolesarjenje, v nastanitvi pa lahko najamete kolesa in avtomobil. Župnijska cerkev sv. Jurija je oddaljena 900 m, do jezera v Fiesi pa je 800 m.

Kliknite za rezervacijo.APARTMA 33 Luma
Nastanitev je od plaže oddaljena 8 minut hoje. Nastanitev Apartments 33 Luma se nahaja v Piranu, 800 m od Tartinijevega trga in 900 m od župnijske cerkve sv. Jurija.
Ponuja vrt z opremo za peko na žaru, pogled na morje in brezplačen brezžični internet v vseh prostorih.

Enota vključuje kuhinjo z mikrovalovno pečico, predel s sedežno garnituro in televizijo z ravnim zaslonom. Parkirate lahko na brezplačnem zasebnem parkirišču v sklopu nastanitve.

Kliknite za rezervacijo.© Luma Šport 2015